Program


PomPom Spring Party - The Family Rave

PomPom Spring Party - The Family Rave

Tavaszköszöntő családi buli egy hajón Palotai Apuval. Family Rave on a ship?! Kellhet még más? A TRIP hajón, a Batthyány tér mellett állomásozó, egykor volt tengerjáró belsejében nagyot táncolhatunk a gyerekekkel, de akár a taton is rophatjuk, ha a napisten is velünk van.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 21. szombat, 16:00

A nagy öreg DJ Palotai a kedvünkért korán felkel, és jól megpörgeti a lemezeket, meg a lábakat. Lesz big beat, jungle, akár kis hiphop is - csupa pompom ritmus. A kisteremben lesz babapihenő-csörgető és gyerekjátszó szoba, a kreatív asztalon origamizás és sirályozás - legyen az akármi is.

Nagyterem: Palotai Apu odarak - előtte tánctanítás - legyen hiphop?

Kisterem
#baba - babafetrengô, labdamedence, csörgőbörgő
#ovis - kreatív játékok, alagút, nagy építőkocka, óriás színező
#workshop: kreatív asztalon siràlyozás, origamizás
Pelenkázó, gyerek-és felnőttitalok

Jegyárak:

Egyéni jegy: 1500 Ft
Családi jegy: 4500 Ft
Családi maxi jegy: 5500 Ft

Családi jegy: Max. 4 főig jogosít belépésre családoknak. Azaz 2 felnőtt + 1 vagy 2 gyerek Illetve 1 felnőtt + 2 vagy 3 gyerek belépésére jogosít fel.

Családi maxi:  Max 5 főig nagycsaládoknak. Ha 3 gyerekkel vagy a nagyival jönnétek: 2 felnőtt + 3 gyerek vagy 3 felnőtt + 2 gyerek belépésére jogosít fel.

Egyéni jegy: felnőtteknek és gyermekeknek egyénileg vásárolva a jegy ára 1500 ft. Ha csak ketten jöttök (1 felnőtt és 1 gyerek), így éri meg a vásárlás.

Csak járóképes babáknak, kicsiknek kell jegyet vennetek. Ha hordozóban lesz a baba, akkor ingyen bulizhat.
Belépés csak gyerekkel.

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!