Program


Ortodox Pünkösd - Szent Efrém Férfikar - Capella Romana

Ortodox Pünkösd - Szent Efrém Férfikar - Capella Romana

Bérletek limitált számban kaphatók november 30-ig, a bérlet ára 3 koncertre 9800 Ft.
Magyarország legkedveltebb vokális együttese a Szent Efrém Férfikar 2017-ben új helyszínen rendezi meg óriási népszerűségnek örvendő Orientale Lumen sorozatát. 2018 januárjától Pest legősibb temploma, a csodálatosan felújított Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébániatemplom ad helyt a sorozatnak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 2. szombat, 19:30

A Szent Efrém Férfikar 2011-ben rendezte meg először az Orientale Lumen sorozatot, ahol a keleti rítusú keresztény egyházzene legszebb kompozíciói hangoznak el. Az elmúlt hat évad során olyan nemzetközileg is elismert sztáregyüttesek és szólisták léptek fel a Szent Efrém Férfikarral, mint Sebestyén Márta, Abeer Nehme, Palya Bea, Marie Keyrouz nővér, Evgeny Nesterenko, Szokolay Dongó Balázs, az  Amadinda, az Orosz Ortodox Szólisták, az Optina Pustyn Férfikar és a Moszkvai Patriarkátus Kórusa.

A hetedik Orientale Lumen sorozat összeállításakor is arra törekedett a Szent Efrém Férfikar, hogy különleges partnerekkel szólaltassák meg a bizánci zenekultúra gyöngyszemeit. Az ortodox Karácsony ünnepén, 2018. január 6-án a Parafónia Zenekart látja vendégül a Férfikar. Húsvétkor egy kivételes tehetségű és érzékenységű hangszeres muzsikussal, Dés Lászlóval lépnek színpadra 2018. április 14-én. A sorozat záró koncertjén pedig az egyesült államokbeli Cappella Romana férfikara érkezik Magyarországra karrierjük során első alkalommal: velük zárul az Orientale Lumen sorozat 2018. június 2-án.

 

Orientale lumen (Kelet Világossága) 2018/3

Ortodox Pünkösd

2017.június 2. szombat 19.30

Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébániatemplom

Szent Efrém Férfikar

Művészeti vezető: Bubnó Tamás

Közreműködik:

Cappella Romana (USA)

Művészeti vezető: Alexander Lingas

 

A portlandi székhelyű Cappella Romana a keleti és a nyugati egyházi zenét kutató és előadó énekegyüttes, amely főképp a régi zenére és a kortárs kompozíciókra koncentrál. A bizánci zene világhírű görög kutatója és interpretátora: Alexander Lingas az együttes férfikarával látogat el Budapestre – karrierjük során most először koncerteznek Magyarországon a Szent Efrém Férfikar vendégeként.

 

Bérlet a 3 koncertre: 9800 Ft. Bérletvásárlás november 30-ig.

Jegyárak: 4000 Ft, nem látható helyekre 2000 Ft, ahonnan a hallgatóság kivetítőkön láthatja a koncertet.

A koncert napján: 4500 Ft, 2500 Ft.

 www.szentefrem.hu

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!