Program


Nyári áriaestek: Anna Netrebko és Juszif Ejvazov - Waldbühne 2017

Nyári áriaestek: Anna Netrebko és Juszif Ejvazov - Waldbühne 2017

komolyzenei koncertfilm, 90 perc, 2017
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 19. csütörtök, 19:30

Ez az előadás felvételről látható az Uránia mozivásznán.

Fellépő művészek: Anna Netrebko, Juszif Ejvazov, Noel Bouley
Karmester: Michelangelo Mazza
Zenekar: Magyar Állami Operaház zenekara
Zeneszerzők G. Verdi, G. Puccini, A. Ponchielli, G. Bizet, Igor Krutoy

A számára elképesztő sikereket hozó Waldbühne színpadára visszatérve Anna Netrebko az olasz operák leggyönyörűbb áriáit és duettjeit hozta el a berlini közönségnek. A látványos amfiteátrumi előadáson az orosz szoprán partnere Juszif Ejvazov volt. Különleges hazai vonatkozása az estnek, hogy az operacsillagokat a Magyar Állami Operaház zenekara kísérte, Michelangelo Mazza karmesteri  vezetésével.  A kiváló azerbajdzsáni tenor, aki a magánéletben is egy párt alkot Netbrekóval, olyan közkedvelt áriákkal készült, mint a “Nessun dorma” a Turandot-ból, míg a Netrebko többek közt Verdi Macbeth-jét és Puccini Gianni Schicchi-jét kelti életre. Az est programjában számos Igor Krutoy mű is elhangzik. Az ismert orosz zeneszerző szerelmes dalait a Berliner Morgenpost értesülései szerint kimondottan saját „opera-álomcsapatának” írta. Az érzelmes opera-duettek és a kortárs orosz zeneművek egyvelege vidám, romantikus hangulatot adott ennek az éteri nyári estének, melynek során Netrebko és Ejvazov az Opera Wire magazin megfogalmazásában“meghódította Berlint” (Opera Wire).

Ajánlatunk


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!