Program


Micsoda társaság

Micsoda társaság

Méhes György - Németh Virág: Micsoda társaság!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. január 26. csütörtök, 15:00

Ebben a bizonyos társaságban van az Apu, aki könyveket ír. Van az Anyu, aki a legcsodálatosabb Anyu. Az Ő gyermekeik: a bősz, vagyis a jámbor Öcsi és az erősen kamaszodó Krisztinka. Van a mindent elintéző Vilmos bácsi és a felesége, a kedves Pindur néni, meg az Ő magzatuk, a vad, vagyis a jó kis Vilike. Öcsi és Vilike együtt másznak a tetőre, a barlangba és a környezetükben élők idegeire. Ebben a történetben az ablaküveg nem tud kitérni a csúzli támadása elől, a sátor nem épül fel egykönnyen, a szamár valójában táltos, a fagyi fele csokoládé és aki rosszalkodik, az palcsinger...
Tényleg, Ti találkoztatok már a palcsingerkirállyal? Nem? Tartsatok velünk és derítsük ki együtt, kiből lesz a palcsinger!

Ajánlatunk


A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!