Program


Maszmók Afrikában

Maszmók Afrikában

Vertig Tímea: MASZMÓK AFRIKÁBAN
Rendező: Urmai Gábor

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 24. csütörtök, 14:00


Kokoró, a kis krokodil megszökik otthonról és nekivág a szavannának. Útközben számtalan kalandba keveredik, megismeri a szavanna lakóit, mindeközben rájön, hogy éhes, szomjas, és nagyon szeretne már inkább hazamenni. Szerencsére találkozik Maszmókkal, a nagy utazóval, aki segít neki hazatalálni, pedig az nem olyan egyszerű…

Az előadás különlegessége, hogy az afrikai zenét és dalokat maguk a színészek játsszák élőben, autentikus hangszereken (dobok, csörgők, egyéb ritmushangszerek), a jelenetek humorát pedig nemcsak a gyerekek élvezhetik.

Az előadás eredeti változatát a Picaro Művészeti Produkciós Műhely mutatta be Budapesten. Most az eredeti előadás egyik alkotója, társulatunk tagja, Urmai Gábor készíti el belőle saját változatát Nyíregyházán, a kicsiknek és a velük színházba jövő felnőtteknek egyaránt.

Bemutató: 2018. április 6., péntek 17 óra – MŰvész Stúdió

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!