Program


Marci, a Harcimaci kalandjai

Marci, a Harcimaci kalandjai

Ha tetszett a Kung-Fu Panda rajzfilmen, nézd meg a Harci Macit, ÉLŐBEN!
Harcművészetekre épülő, zenés mozgásszínház, mesejáték.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 3. péntek, 18:00

Egy történet, ami arra biztat, hogy valósítsuk meg álmainkat, miközben megélünk egy kiveszőfélben lévő értékrendet.

Egy mese, amiben a régi kínai klasszikus irodalom, harmóniában összeolvad, a mai vicces szlenggel.

Hol volt, hol nem volt, réges-régen egy messzi-messzi galaxisban, a kerek erdő mélyén, Marci ki guvadt szemmel bámulja, a Kung-Fu panda kalandjait, és rádöbben, hogy ő szeretne lenni a legnagyobb harcos. El is indul, hogy megkeresse a legjobb és leghatásosabb harci művészetet, és az életfát, aminek tövénél lehet megtalálni, a legnagyobb bölcsességeket.

Útja során, találkozik a nagyképű, de gyáva sassal, aki gyors, dinamikus, és rugalmas, az önző barátságtalan, sáskával, a lusta, de erős tigrissel, a Jáde gyűrűlépéses mandarin kacsarúgást tudó, na, jó, azt is jól tudó, Kínai fehér daruval, aki, hiú, beképzelt, és megtanítja még a közönséget is………….
A hazudós majommal, aki jól forgatja a láncos botot.

A történet végére, mindenki rendes, kedves lesz, és összefognak, a fő Gonszi ellen, egy Hong-Kongi filmbe illő jelentben, mindenki meg kapja, ami neki jár.

A hagyományos kínai oroszlán tánc, ugyan úgy helyet kap a darabban, mint a számos harcművészeti eszköz használata, mindezt, harcművészeti világbajnokok, mutatják be, saját zenei összeállításra.

Nem vagyok lusta, csak pihenek egy kicsit, mielőtt elfáradnék!
Tigris
Teljes tisztaságos nevén: alpesi balzsamtapintású, igazán lágy és puha szőrű, rettenthetetlen sárkány szívű, farkas kegyetlenségű, tiszta szelő hegyi barlangi tigris.

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!