Program


Magic of Acappella, The Real Group, Jazzation, Sjaella

Magic of Acappella, The Real Group, Jazzation, Sjaella

A BKK-ban fellépő három együttes mindegyike a műfaj legavatottabb képviselője hazájában. Műsorukon önálló és közös számok is szerepelnek majd.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 19. szombat, 19:30

A Real Group a világ egyik legismertebb professzionális acappella együttese, a stockholmi székhelyű csapatot „Chili Con Carne” című slágerük tette világszerte híressé. 1984-ben a Svéd Királyi Zeneakadémián alakult az együttes, a kezdetekkor az intézmény saját „szakot” hozott létre számukra, melyre maguk hívhatták meg tanáraikat. Diplomakoncertjüket teltház miatt meg kellett ismételni.
Az eltelt bő három évtized alatt a Real Group bejárta a világ legnagyobb színpadait, évről-évre turnézik Ázsiában és Amerikában is. Stílusok széles arzenálját felvonultató vokális repertoárjának és az élmény alapú kóruszenei oktatás terén kifejtett folyamatos munkájának köszönhetően a nemzetközi acappella-közösség meghatározó együttese. (www.therealgoup.se)

A Jazzation 2005-ben alakult Budapesten, és ma Magyarország legismertebb jazz-acappella formációja. 2013-ban Grazban, 2014-ben az olaszországi Pinerolóban, 2015-ben Lipcsében nyerte meg a legrangosabb acappella versenyek nagydíjait. 2016-ban elnyerte az Independent Music Awards közönségdíját, 2017-ben „A Dal” című műsor kapcsán egy ország dúdolta a „Fall Like Rain”-t. Évről évre számos nemzetközi kurzus és fesztivál résztvevője Európában és Ázsiában is. (www.jazzation.com)

Egységes mégis egyéni, könnyed mégis tartalmas, pontos mégis szabad – ez a sokszínűség jellemezi a Sjaella, Németország egyik vezető női énekegyüttesének hangzásvilágát. A hat fiatal lipcsei énekesnő 2005 óta dolgozik együtt. Nyitottak az új benyomásokra, szeretik a zenei sokoldalúságot.
Megalakulásuk óta számos fesztiválon és TV-műsorban léptek fel, a legnevesebb kórusversenyeket elnyerték a legjobbaknak járó díjakat. 2016-ban az SOS Gyermekfalvak hivatalos nagykövetévé nevezték ki az együttest. E tevékenységük keretében workshopokat adtak a Közel-Keleten gyermekek és fiatalok számára.
A Sjaella név a dán-svéd sjael = lélek szóból származik. (www.sjaella.de)

A Budapesti Nemzetközi Kórusünnep keretében megismerheti a kóruszene ezer arcát. A rendezvény három helyszínen zajlik, a Müpa minden terében kóruszene zeng, workshopok zajlanak, míg a BMC-ben a kórusversenyen drukkolhat kedvenceinek, a Budapest Kongresszusi Központban pedig az acappella-kórusmuzsika legjavából kaphatnak ízelítőt az érdeklődők.

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!