Program


Loveshake

Loveshake

LOVESHAKE – AZ ÉLET ÖSSZERÁZ
Színházi duett – Rezes Judit és Szabó Győző
igaz története alapján
Esőnap: augusztus 13. hétfő

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 12. vasárnap, 20:30

Formabontó párkapcsolati játék, melyben az előadók közismert dalok és izgalmas koreográfiák segítségével mutatják be egy kapcsolat ívét, annak csodáit és nehézségeit. Saját történetek, megélt, igazi állomások személyes érintettséggel, őszintén és kendőzetlenül elmesélve, kerülve a dokumentarista realitást. Valóság és fikció keveréke. Bár a feldolgozott történetek eredetiek és egyediek, mégis mindenki számára ismerősek lehetnek. Az alkotók vicces és szívszorító estével várják az érdeklődőket.

Dramaturg: Enyedi Éva
Dalszöveg: Máthé Zsolt
Zenei vezető: Wagner-Puskás Péter
Koreográfus: Kurucz Sándor, Lehoczky György
Jelmez-asszisztens: Tóth Hajni
Produkciós asszisztens: Gerlóczi Judit
Producer: Kövesd Zsuzsa, Rezes Judit, Szabó Győző
Koproducer: FÜGE Produkció

Az előadás hossza: 90 perc, egy részben

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!