Program


Licsák Attila zongoraestje

Licsák Attila zongoraestje

Licsák Attila ifjú zongoraművész önálló estje

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 23. péntek, 18:00

Műsor:

Scarlatti:
a-moll szonáta K. 109,
F-dúr szonáta K. 554,
c-moll szonáta K. 526
Haydn:
e-moll divertimento Hob. XVI: 47
Janacek:
1. Estéink,
2. Úgy csiripeltek, mint a fecskék
- 2 darab a Benőtt ösvényen-ből
Webern:
Klavierstück - 1925
Haydn:
e-moll szonáta Hob.XVI:34
Grieg:
Peer Gynt, 1. szvit

LICSÁK ATTILA 1989-ben született. Hét évesen kezdett zongorázni. Dezső Marianna igazgatónőnél tanult a Tatabányai Erkel Ferenc Zeneiskolában. 13 évesen vették fel a Zeneakadémia Kivételes Tehetségek Képzőjébe. Itt tanárai Eckhardt Gábor, Keveházy Gyöngyi, Wágner Rita voltak. A Zeneakadémia zongora szakára az érettségi után 18 évesen felvételizett. Első helyen vették fel, egyöntetű szavazással. Zongorából Falvai Sándor, Nagy Péter, Kemenes András tanár uraknál tökéletesíthette a tudását. Kamarazene tanárai Wágner Rita és Gulyás Márta voltak. 2010-ben kitüntetéses Bachelor-diplomát kapott zongora előadóművészként. 2011-ben egyből a Master szakra vették fel Zenetudományiból a Zeneakadémián. Főként Bartók és Liszt után nyomozott idáig.

Master diplomakoncertjét 2012 júniusban adta, és jeles osztályzatot kapott.

Horvátországban 15 évesen első díjat nyert korcsoportjában a nemzetközi Zlatko Grgosevic zongoraversenyen. A Magyar Rádió zongoraversenyén 2009-ben második helyezett lett, első díjat nem adtak ki.

Számos önálló estet adott: a Nádor teremben, a Régi zeneakadémián, a Péczeli Ráday kastélyban, a Zeneakadémia kistermében, a Fészek klubban, a Rádió Márvány-termében. A 2010-es Kalocsai Kékmadár Fesztiválon megnyitó koncertet adhatott. Fellépett többek között a BM Duna Palotában, az Óbudai Társaskörben, és a Kossuth klubban. 2011-ben a Miskolci Operafesztivál Megnyitó Előadásán játszott.

Abban a szerencsés helyzetben van, hogy kurzusokon olyan nagymesterektől tanulhatott, mint Rados Ferenc, Dimitrij Baskirov, Schiff András és Vásáry Tamás.

Ajánlatunk


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az Aréna Savariában.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!