Program


Lajkó Félix és Jojo Mayer (USA)
3

Lajkó Félix és Jojo Mayer (USA)

Jojo Mayer, New Yorkban élő svájci dobos, kreatív és újító technikájának köszönhetően a világ legjobb dobosai között tartják számon. Karrierjét jazzmuzsikusként kezdte, majd pályafutása alatt különböző műfajok neves képviselőivel játszott együtt és próbált ki eltérő stílusokat (drum'n'bass, jungle, afrikai törzsi zene).  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 12. csütörtök, 19:00

Jojo Mayer, New Yorkban élő svájci dobos, kreatív és újító technikájának köszönhetően a világ legjobb dobosai között tartják számon. Karrierjét jazzmuzsikusként kezdte, majd pályafutása alatt különböző műfajok neves képviselőivel játszott együtt és próbált ki eltérő stílusokat (drum'n'bass, jungle, afrikai törzsi zene). Lajkó Félixszel igazi kalandra hívják a közönséget.

Lajkó Félix 3 arca

Lajkó Félix, Liszt Ferenc-díjas hegedűművész és zeneszerző Topolyán (Vajdaság) született 1974-ben. Első hangszere a citera volt, amellyel tíz éves korában ismerkedett meg. Hegedűt az általános iskola 6. osztályában vett a kezébe először. A szabadkai zenei középiskola második osztályát otthagyva indult el Budapestre egy kölcsönkért hegedűvel...azóta különféle formációkban járja a világot és bűvöli el hegedű- és citerajátékával a nagyérdeműt.
Neves együttesekkel és zenészekkel dolgozott együtt, úgy mint Szabados György, Boris Kovač, a francia Noir Désir zenekar, Alexander Balanescu, Boban Marković, Roby Lakatos. 1994 óta számos lemeze jelent meg, írt zenét színházi előadásokhoz és komponált filmzenéket.

A VeszprémFesten 3 estén át 3 különböző formációban élvezhetjük a művész virtuóz hegedűjátékát, ismerhetjük meg 3 arcát.

Helyszín - Jezsuita Templomkert:
A Séd patak mentén juthatunk el a fesztivál életébe ez évben bekapcsolódó, új szabadtéri helyszínre is:  az 1747-ben épült jezsuita templom és az ősi veszprémvölgyi apácakolostor (melyet Szent István király  alapított 1020 körül) megszépült romkertje környezetében, négyszáz fős közönség előtt  lép színpadra Lajkó Félix, 3 estén át. A Templomkert esőhelyszíne a Hangvilla Közösségi Tér.

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!