Program


La Cetra d’Orfeo: Ay Amor! / BTF 2018
2

La Cetra d’Orfeo: Ay Amor! / BTF 2018

La Cetra d’Orfeo: Ay Amor!
Zsabó Fesztivál
Boismortier, Lully és Campra művei

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 7. szombat, 19:30

Az elsősorban barokk zenére specializálódott együttest Michel Keustermans alapította. A La Cetra d’Orfeo (Orfeusz lantja) kiemelkedő szerepet tölt be Belgium francia ajkú közösségének kulturális életében. Sokszínű programjaikkal rendszeresen lépnek fel francia, olasz, angol, német, spanyol fesztiválokon, de szívesen látott vendégek Észak- és Dél-Amerikában is.

Műsoraikkal igyekeznek egy-egy korszakról vagy stílusirányzatról gazdag képet festeni, éppen ezért gyakran dolgoznak együtt táncosokkal, színészekkel, bábosokkal; fontosnak tartják, hogy a zenén túl a kor irodalmát, viseleteit, táncait, vagy csak egyszerűen a hétköznapok szokásait is megjelenítsék.

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

elkafkásodás két részben

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!