Program


Ismerős Arcok - farsangi koncert

Ismerős Arcok - farsangi koncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 24. szombat, 19:30

Induljon vidáman a 2018-as esztendő is. Az előző évhez hasonlóan egy remek koncerttel tegyük emlékezetessé a télbúcsúztatást, valamint alapozzuk meg jó hangulattal a tavaszi koncertturnét.
Mivel a farsanghoz vallási ünnep nem kötődik, ezért hagyományosan a vidám lakomák, bálok, mulatságok és a párválasztás időszakaként jellemzik.
Amennyiben bárki hiányt szenved az előbb felsoroltak bármelyikében, mindenképpen ott a helye a Barba Negrában.
Ezen az estén az Ismerős Arcok egy speciális farsangi műsorral készül, régi és új kedvenc slágerekkel.

Ajánlatunk


Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben kultikus alkotássá vált. A cím a hopi indiánok nyelvén annyit jelent: Kizökkent világ - ezzel a címmel forgalmazták a filmet annak idején Magyarországon is.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!