Program


Horgas Eszter fuvolaművész és a ClassJazz Band koncertje

Horgas Eszter fuvolaművész és a ClassJazz Band koncertje

„Vivaldi: Négy évszak és más...”
Horgas Eszter fuvolaművész és a ClassJazz Band koncertje
A koncert hossza 90 perc

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 29. kedd, 19:00


Vivaldi talán legismertebb műve, az eredetileg hegedűre írott 4 versenyműve a Négy évszak igazi programzene, konkrét történettel.
Az eredeti versenyművek mellé, melyeket Horgas Eszter átdolgozott fuvolára, Astor Piazzola, Kodály Zoltán és más kompozíciók társulnak, így egy mai, izgalmas és látványos produkció jött létre.
A tavasz a születés, a fiatalság, a szerelem, a madárcsicsergés, patakcsobogás világát idézi. A második tételben a pásztor álmát őrző kutya a meghatározó. Az álom a halálhoz hasonló dolog, a kutya pedig a halál szimbóluma.
A zárótétel boldog természeti kép, pásztorok, nimfák és előkelő ifjak játszanak.
Az eredeti művek mellé mai tangó és szerelmes dal is társul.

Ajánlatunk


Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

Több, mint 2 évtized – több, mint 600 előadás – 12 Jászai-díj jelölés – 43 orvosi beavatkozás (1 sikeres) – 17 jegyszedő nyugdíjazás – 2 színház bezárás Előadás hossza: 130 perc Felvonások száma: 1

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!