Program


Hamletman

Hamletman

A Neptun Brigád produkciója




 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 9. hétfő, 18:00

Shakespeare: Hamlet színdarab előadója Baksa Imre, aki monodrámaként adja elő a 10 szereplőre húzott Shakespeare szöveget, amit Nádasdy Ádám (és Arany János) fordított. Nagyon nagy kihívás volt számára, hogy egy érthető és átlátható produkciót készítsen. Az előadás végig megy a történeten és a főbb Hamleti problémákat érinti:titok,bűn,tett vagy nem tett,szakítás,csalódás stb. A darabot nem ismerve is élvezetes élményt szerez a diákoknak a látottak, hiszen színes,változatos  karakterek elevenednek meg, amik a könnyebb megértést szolgálják. A játék végére úgy tűnhet, hogy Hamlet fejében játszódik le minden történés, ami még erősebbé teszi hóbortosságát, magányát. A monodráma ennek ellenére sok humorral van előadva, ami a tragikomédiák világát idézik.

Az előadás közben az előadó narrációkkal egészíti ki a látottakat, amely segíti bemutatni Shakespeare írói műhelytitkait, és a világirodalom legismertebb darabjának érdekességeit. A produkció eddig a felnőtt közönségtől kezdve az egyetemista és középiskolás hallgatókig eljutott. Az előadást minden nézőnek ajánljuk, vagy azért, mert olvasta a művet ,vagy azért , mert a látottak után fog csak bele az olvasásba.

Előadja: Baksa Imre
Közreműködik: Győrei Zsolt

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

komédia, szerencsejáték egy részben

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!