Program


Hamletman

Hamletman

A Neptun Brigád produkciója




 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 9. hétfő, 18:00

Shakespeare: Hamlet színdarab előadója Baksa Imre, aki monodrámaként adja elő a 10 szereplőre húzott Shakespeare szöveget, amit Nádasdy Ádám (és Arany János) fordított. Nagyon nagy kihívás volt számára, hogy egy érthető és átlátható produkciót készítsen. Az előadás végig megy a történeten és a főbb Hamleti problémákat érinti:titok,bűn,tett vagy nem tett,szakítás,csalódás stb. A darabot nem ismerve is élvezetes élményt szerez a diákoknak a látottak, hiszen színes,változatos  karakterek elevenednek meg, amik a könnyebb megértést szolgálják. A játék végére úgy tűnhet, hogy Hamlet fejében játszódik le minden történés, ami még erősebbé teszi hóbortosságát, magányát. A monodráma ennek ellenére sok humorral van előadva, ami a tragikomédiák világát idézik.

Az előadás közben az előadó narrációkkal egészíti ki a látottakat, amely segíti bemutatni Shakespeare írói műhelytitkait, és a világirodalom legismertebb darabjának érdekességeit. A produkció eddig a felnőtt közönségtől kezdve az egyetemista és középiskolás hallgatókig eljutott. Az előadást minden nézőnek ajánljuk, vagy azért, mert olvasta a művet ,vagy azért , mert a látottak után fog csak bele az olvasásba.

Előadja: Baksa Imre
Közreműködik: Győrei Zsolt

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!