Program


GYEREKEK A GYEREKEKÉRT JÓTÉKONYSÁGI KONCERT

GYEREKEK A GYEREKEKÉRT JÓTÉKONYSÁGI KONCERT

A Gyerekek a Gyerekekért Alapítvány ebben az évben a koraszülött osztály picike lakóit szeretné megajándékozni a koncert bevételéből.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 24. szombat, 18:00

A 2014 óta megrendezésre kerülő Gyerekek a gyerekekért jótékonyság bevételéből eddig  a gyermekklinika  daganatos gyermekei, cukorbeteg gyermekei és a gyermek intenzív osztály súlyosan beteg  gyermekei részesültek támogatásban. A Gyerekek a Gyerekekért Alapítvány ebben az évben a  koraszülött osztály picike lakóit  szeretné megajándékozni a  koncert bevételéből.

A zenés , táncos koncerten fellép Tabatabai Nejad Flóra , akit jól ismerhetnek az egyik kereskedelmi Tv tehetségkutató  és szórakoztató műsorából , 2017-ben ő lett Európa legnagyobb nemzetközi énekversenyének  „In Memoriam” Grand Prix díjasa Litvániában.
A fellépők között van Farkas Zsolti, aki szintén számos Tv műsor szereplője és ő kapta az „Év fiatal jazz-zenésze 2018” díjat.
Izsó Bogival is találkozhatnak a rajongók, aki  tehetségkutató műsorok ismert szereplője, csodálatos hangjával számos alkalommal varázsolta már el a nagyközönséget.
Továbbá fellépnek még: Matuska Tímea énekművész, a Florists együttes,  Szentjobbi Endre és Tabatabai  Nejad Petra  táncművészek és az I. Golden Voice Hungary országos énekverseny díjazott kis tehetségei: Kiss Viktória, Prezsmer Flóra, Zsákai Réka, Köszörüs Sára, Darabos Lili, Mikes Zsüliett, Bölcskei-Molnár Sára és Mayer Bence.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!