Program


Four stars - Beliczai Balázs, Kertész Ricsi, Kőhalmi Zoltán, Szupkay Viktor

Four stars - Beliczai Balázs, Kertész Ricsi, Kőhalmi Zoltán, Szupkay Viktor

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 29. vasárnap, 21:00

Az elővételi, 3500 Ft-os jegyár július 15-ig érvényes! Július 16-tól 4 000 Ft-ért lehet majd jegyet váltani, ez lesz a helyszíni ár is.

 

Beliczai Balázs:

Magyarország egyik piacvezető stand-up komikusa. Mindig ügyfélorientált, közönségcentrikus. A szektor legdinamikusabban fejlődő szereplőjeként a prémium minőség elkötelezettje. Tavaly az utolsó negyedévben már 88%-kal volt poénosabb! Előadóművészi portfóliójában viccek, paródiák, zenés gegek. Szókimondó humorista: számára nem léteznek tabu témák, kivéve a kakilást. Tapasztalat és tudás ötvöződik kulturált produkcióiban, a legtrágárabb szavak közül pedig sose hagyná el a száját a ***. A humor sugárhajtású atombombája, aki nem ismer lehetetlent, ha jól megfizetik. Sikerének titka a folyamatos fejlesztés és nyitottság - egy szóval: ***jó! :)

 

 

Kertész Ricsi:

Színészből lett komédiás, ismerős hangú vicces ember. A színpad iránti elkötelezettsége már gyerekkorában elrendeltetett, és pályamódosítása ellenére sem múlik. Thália istennő reformer lelkű apostola, rádiós műsorvezető, állomáshang, egy hírszerkesztő angoltanárnő férje, nem mellesleg boldog apuka. A főiskola felvételi bizottságát is megnevettette, de ez ott nem jelentett sikert. A vidéki emberek városi hangja, a nagyvárosban élő falusi legény. A szolgálati halottaskocsi vidám lelkű idomárja, a Morzsi-gyászoló locsolkodó-bajnok, az ibrányi Ricsifiú élethű mása, lemezlovas, a közszolgálat valódi hangja. 

 

Kőhalmi Zoltán:

Ibicsoki Zoltán, meteorbecsapódás-emlékhely, gesztenyével megdobált menyasszony, toló uszály, szotyi-vonal. Aki szereti a stand-up comedy műfaját, annak az előző kifejezések olvastán minden bizonnyal beugrik a Dumaszínház egyik legnépszerűbb humoristájának neve. 

Ahogy szülővárosában, Szentesen sokan ismerik, Kőhalminé Zolika azonban nem a dumaszínpadon kezdte a pályát. A Karinthy-gyűrűvel kitüntetett, pályaelhagyó építészmérnök valójában sosem akart kiállni és beszélni, jól érezte magát a háttérben. Szerencsére, mégis megpróbálta. 

A szomorú bohóc nem is olyan szomorú, hiszen háromgyermekes, boldog családapa és férj, Humorfesztivál-győztes, a műfaj egyik legrutinosabb képviselője. Nem politizál, nem beszél celebekről és nem káromkodik. Sikeres saját estje után a Showder Klub speciális adásában, elsőként készíthetett önálló adást.

 

Szupkay Viktor:

Szupkay Viktor a Maciarc!

Aki az arca miatt fél elmenni vaddisznóhajtásra, nehogy medvét is lőjenek aznap, ha egyszerre néznek ki a bozótból a malaccal. Túl a negyvenen, de nem a barátságon, kritikusan szemléli a párkapcsolatokat, a gyereknevelést, a lakásfelújítást és mindent, amiben e fél emberöltő alatt megmerítkezett.

A pápáról tudja, hogy nem véletlenül mondott le, hanem jobb ajánlatot kapott!

Dörzsölt dél-pesti vagány, aki pólóárustól a kereskedelmi igazgatóig vitte! Jól bánik az excellel és a powerpointtal, aminek semmilyen hasznát nem veszi a stand up-ban!

Szerepelt Madonna - La Isla Bonita című klippjében, mint nagyfarkú latin gitáros. Kakaó sommelierként kezdte, mára már a száraz magyar borok szakértője.

Összességében Darth Vader-ként jellemezhető. Rostélyszerű, mimikátlan arc, és gyilkos humor!

Ajánlatunk


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!