Program


Falusi Mariann és Sárik Péter koncert a Katona Borháznál
2

Falusi Mariann és Sárik Péter koncert a Katona Borháznál

Falusi Mariann - Sárik Péter: Dalova szép az élet.... csak el ne dzsesszük
KONCERT Borokkal, finomságokkal a Katona Borház Budafoki Pincéjében

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 2. péntek, 19:00

Falusi Mariann és Sárik Péter 2009 óta játszanak együtt. Első műsorukat magyarországi premierje után New Yorkban mutatták be, hatalmas sikerrel. Azóta több közös produkciót hoztak létre, de legjobban kettesben szeretnek játszani. Aki még nem látta annak kötelező, aki repetázna, ne habozzon jegyet venni ismét!

Jegyár: 3.000,-Ft / fő
Az ár a koncertélményen túl egy welcome drinket is magában foglal (választható Katona borokból).

A koncert előtt, alatt, után a Katona Borház teljes kínálata kóstolható és vásárolható, mellette pedig alkoholmentes italokat és gasztro falatokat is vásárolhatnak, akik teljes körű gasztronómiai és kulturális élményre vágynak.

Koncertkezdés: 19:00
Kapunyitás: 18:00
Kapuzárás: 23:00

Ajánlatunk


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!