Program


CSÁNYI SÁNDOR ÖNÁLLÓ ESTJE - Avagy miért ne próbáljuk megérteni a nőket?

CSÁNYI SÁNDOR ÖNÁLLÓ ESTJE - Avagy miért ne próbáljuk megérteni a nőket?

Az egyszemélyes vígjáték főszereplője Sanyi, a hímsoviniszta férfi.​

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 27. péntek, 20:30

Nem mintha létezne a világon másmilyen, de Sanyi legalább beismeri, hogy ő az. Két héttel ezelőtt elhagyta a menyasszonya, pontosabban épp két hét gondolkodási időt adott neki, hogy megválaszolja a nagy kérdést: Mit akar a nő?

A két hét leteltével, menyasszonya telefonhívására várva, a hiúságában sértett Sanyi elkeseredetten összegzi tépelődéseinek eredményét, és felidézi a nőkkel kapcsolatos emlékeit és tapasztalatait. Közben a gondolkodását formáló férfiak alteregóit is magára ölti, hat férfitípus elevenedik meg a színpadon, akik tanácsaikkal és történeteikkel inkább összezavarják Sanyit, ahelyett, hogy segítenék a nagy kérdés megválaszolásában.

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!