Program


Courtois - Erdmann - Fincker: Jack (D/F)

Courtois - Erdmann - Fincker: Jack (D/F)

Vincent Courtois a francia és az európai jazz színtér egyik legizgalmasabb egyénisége, aki amellett, hogy csodálatos csellista, egészen egyedi módon közelít a teremtő zenei folyamatokhoz is.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 12. csütörtök, 20:00

Teret enged a kollektív alkotásnak, valamennyi zenésztársának a bizalom és a kölcsönösség szellemében biztosítja az autonóm részvételt, s így olyan zenei formát teremt, amely a szabadságot paradox módon a legszigorúbban és a legnagyobb figyelemmel kezeli. Courtois a zenei kapcsolatokra, a személyiségek és energiák egyensúlyára, a kontrasztok erejére, a hangok, képek, bizonytalanságok és csend kölcsönhatásaira épít, s projektjei a vele együttműködő művészekkel közös alkotások.

Courtois több ízben járt már az Opusban, tavaly a Les Demons de Tosca című projektjének trió változatát mutatta be egy felejthetetlen koncerten, melyben a szaxofonos Robin Fincker is közreműködött. Vele és az Opus látogatói számára szintén jól ismert német szaxofonossal, Daniel Erdmannal hozta létre néhány éve a szokatlan hangszer-összeállítású triót, melynek Mediums című projektje a múlt század vásári mutatványosainak színes világát idézte meg. A lemezen is megjelent anyag komoly sikert aratott, s a trió számos koncertet adott a műsorral Európa-szerte.

A három zenész elérkezettnek látta az időt egy újabb közös produkció megalkotásának. Rezidens művészekként a BMC-ben dolgozzák ki, majd öntik végleges formába a Jack London írásai által ihletett Jack című új projektjüket, az Opus-beli koncertet megelőző napokban. A program minden egyes darabja London egy-egy novellájára, vagy regényére épül (To Build a Fire, Love of Life, The South of the Slot, The Dream of Debs, Martin Eden, The Road). A BMC büszke arra, hogy lehetőséget nyújthat a projekt megteremtésére, és arra, hogy annak világpremierjére az Opus Jazz Club színpadán kerülhet sor.

Közreműködik:

Vincent Courtois - cselló
Daniel Erdmann - szaxofon
Robin Fincker - szaxofon

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

Ajánlatunk


zenés játék két részben

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!