Program


Cicus kirándul

Cicus kirándul

Cicus kirándul – Zenés, interaktív, rendhagyó környezetóra a közlekedésről.
Pesti Kisszínház



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 17. péntek, 17:00

Manapság, gyakran idő hiányában autóval jutunk el sokfelé. Emiatt a gyerekek sokszor nem, vagy csak ritkán találkoznak a gyalogos közlekedéssel, a szabályokat pedig nem ismerik. Ebben szeretnénk hiánypótló segítséget nyújtani a szülőknek, pedagógusoknak.Ebben a mesejátékban a gyerekek is részt vehetnek különböző közlekedési játékokban, megismerkedhetnek közlekedési táblákkal, megtanulhatják a közlekedési eszközökön a helyes magatartást.

Kutyus és Cicus kirándulni készül, ám előtte bevásárolnak. Mivel gyalogosan közlekednek, Cicusnak meg kell tanulnia a közlekedési szabályokat. Kutyus készségesen elmagyarázza Cicusnak, hogyan kell biztonságosan közlekedni gyalogosan, és a gyerekeknek is megmutatják. A mese végére mindenki játékosan megtanulhatja, hogy mik a szabályok.

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!