Program


BUDAPESTI BEMUTATÓ - A TÁNCOLÓ KARMESTER

BUDAPESTI BEMUTATÓ - A TÁNCOLÓ KARMESTER

Ha nyár, akkor Táncbazár! A Nemzeti Táncszínház nyáresti, szabadtéri táncestjein idén a hagyományőrző magyar táncok mellett, vérpezsdítő flamencoval várják a tánckedvelő közönséget. A július 13 és 20. között negyedik alkalommal megrendezésre Táncbazár Budapest egyik legszebb helyén, a Várkert Bazár Öntőház udvarán várja Önöket.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 20. péntek, 20:30

BUDAPESTI PREMIER

FlamenCorazonArte Táncszínház
A táncoló karmester
Autentikus flamenco előadás Andalúziából érkező vendégművészekkel

2018. július 20. 20.30
Várkert Bazár – Öntőház udvar


A klasszikus zenekari műveknél meghatározó a karmester személye, aki nemcsak láthatatlan irányítója a műnek, hanem látványeleme is, gesztusai és mimikája tovább fokozzák a hangzásélményt. Ugyanezt figyelhetjük meg a FLAMENCO műfajában is, ahol a kották nélkül létrejövő autentikus előadásokban a táncos lábtechnikájának segítségével irányítja a tempót és a ritmust is. A zenekar figyelemmel követi a művész minden rezdülését, így a táncos nemcsak egy előre begyakorolt darab irányítójává, hanem az improvizáció szabadságában megszülető mű létrehozójává is válik. Ólé!

Flamenco ének: Carmen Fernández (Utrera, ES)
Flamenco gitár: Juan José Bando (Sevilla, ES)
Ütőhangszerek: Tar Gergely
Zongora: Antal Gábor
Fúvós hangszerek: Cserta Balázs
Flamenco tánc: Pirók Zsófia – Az évad legjobb pályakezdő táncművésze díj, 2016


Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!