Program


Bogármuzsika / interaktív gyermekkoncert

Bogármuzsika / interaktív gyermekkoncert

Az elsősorban gyermeknek szóló, világzenét játszó Bogár Muzsika zenekar egyedülállónak számít a hazai zenei palettán.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 15. szerda, 19:00

Aktuális felállásuk létrejöttét Pintér Mónika zenepedagógus évtizedes múltra visszatekintő zenés-mondókás foglalkozásai ihlették. Koncertjeiken kezdetek óta a zene központúság, a kicsik számára elérhető nyelvezet használata volt a legfontosabb szempont. A Bogár Muzsika zenekar munkája során több elismert művésszel dolgozott együtt. Nagy Bandó András megzenésített költeményei mellett Cakó Ferenc zseniális homok animációi is gazdagították a Fonogram Díjra jelölt zenekar munkáit. Interaktív előadásaikon gondosan meghangszerelt saját szerzeményeiket és közismert gyermek dalokat adnak elő.
A zenekar nevével (Bogár Muzsika) azonos címet viselő első lemezt 2011-ben Fonogram Díjra jelölték. Második -Mese a picike szentjánosbogárról- című albumuk 2016. évi bemutatása után új országos koncert sorozatba fogtak “Zenebonás Barangolás” címmel.
A “Zenebonás Barangolás” koncert sorozat térbeli és időbeli utazást kínál a gyermekek számára egy interaktív előadás keretein belül.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!