Program


BIDF - Hívj kérlek Mariannak/Call Me Marianna

BIDF - Hívj kérlek Mariannak/Call Me Marianna

BUDAPESTI NEMZETKÖZI DOKUMENTUMFILM FESZTIVÁL
2016. Szeptember 24. - Október 2.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. szeptember 30. péntek, 13:00

Hívj kérlek Mariannak

Carolina Bielawska, Poland, 2015

Hossz: 75

Kategóriák: Film - Versenyfilmek - Mert ő is normális

Trailer link

https://vimeo.com/129469886

Rövid szinopszis

Marianna, aki ma egy csinos 40 éves nô, néhány éve egy napon arra eszmélt, hogy egész addigi életét hazugságban élte. Más testbe, más lélekbe zárva. Férfiként. A számára legfôbb értékért, a szabadságért, súlyos döntést hozott, még azon az áron is, hogy elveszítheti, ami a legdrágább neki, a családját. A zseniális, hosszú évekig tartó rendezôi munka eredményeként végigkövetheti a nézô a tiszta lappal induló új élet legfontosabb állomásait. Már-már úgy tûnik, Marianna boldog lehet, ám mindennek megvan a maga ára, a hormonkezelés nem marad mellékhatások nélkül. Megdöbbentô, keserû fordulatokat tartogat az élet, amely mind a filmnek, mind a Marianna életét feldolgozó színmûnek is a forgatókönyvírója.

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!