Program


Bánk Bán- beavató

Bánk Bán- beavató

Erkel Ferenc: Bánk bán
opera beavató előadás

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 25. csütörtök, 14:00

Erkel Ferenc operájának zenei világában és történelmi hátterében merülhetnek el a fiatalok, belepillantanak a mű keletkezésének és színpadra kerülésének titkaiba. A Miskolci Nemzeti Színház Zenekarának és Énekkarának közreműködésével megfigyelhetjük, hogy ebben a különleges operában hogyan olvadnak bele a magyar népzenei hagyományok a nyugat-európai zenekultúrába. Egy olyan korban született meg a nemzeti operánk, amikor egyáltalán nem volt „divat” az operajátszás. Ezért Erkel Ferencnek egy nagyon erős történetre és egy igencsak hatásos zenére volt szüksége, hogy a nézőket meggyőzze. A Miskolci Nemzeti Színház beavató előadása is szeretne minden korosztály számára érthető, átélhető, tartalmas előadást nyújtani.

Közreműködik a Kodály Filharmonikusok Debrecen és a Csokonai Színház Énekkara

Az előadás időtartama: 90 perc szünet nélkül.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!