Program


Az élet showja - kabaré

Az élet showja - kabaré

Zenés kabaré műsor, mely önfeledt szórakozást nyújt. Garantáltan megmozgatjuk a rekeszizmokat!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 11. szombat, 20:00

A legjobb kabaréjelenetekből válogattunk, melyek az életben előforduló komikus helyzetekről, emberi kapcsolatokról, akár a szerelemről szónlak. Férfiak – nők, idősek – fiatalok, félreértések, megcsalások, vagy akár egy áruházi jelenet a téma, mindig találunk olyan pillanatot, amely humorrá faragható. A szórakozás pedig kell, mi elvisszük, házhoz szállítjuk, és becsomagolva átnyújtjuk. Az eredmény önfeledt szórakozás, humoros pillanatok, slágerdallamokkal fűszerezett hangulat. A kacagtató kabaréjeleneteket ismert sanzonokkal, kuplékkal körítjük és egy- egy stand up- pal egészítjük ki.

Szereplők: Lassán Evelyn, Lőrincz Veronika, Kristóf Dániel, Benkő Bence

Tánckar: Patuzzi Mónika, Bordás Tímea

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!