Program


Ármány&szerelem

Ármány&szerelem

A rockzenés játékban Schiller népszerű drámájának jelenetei sorakoznak fel, de nem az ismert és megszokott módon.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 25. vasárnap, 19:00

Az átdolgozás zenéjét Papp Gyula, a dalszövegeit Demjén Ferenc, a szövegkönyvét Sárdy Barbara írta, s a szerzők a játékot egy színházi összpróba keretein belül tárják elénk. Egy társulat – melynek dühöngéseit és belenyugvásait végigkövetjük – az Ármány és szerelem megzenésített változatát igyekszik színpadra vinni. A produkció majdnem kész, de a próbát, ahogyan az lenni szokott, számos probléma vagy tisztázatlan kérdés szakítja meg. Ebből persze humoros bonyodalmak származnak, de születnek megrendítő pillanatok is. Látjuk tehát az előadást, de látjuk azt is, amit a közönség soha nem szokott látni. Így a nézőnek kettős élményben lehet része: az eredeti darab zenés feldolgozásán túl rácsodálkozhat a mi XXI. századi létezésünk mulatságos és tragikus esendőségeire is.

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!