Program


Amerikából jöttem - családi jazz-színház Kálloy Molnár Péterrel és a MAO-val

Amerikából jöttem - családi jazz-színház Kálloy Molnár Péterrel és a MAO-val

Amerikából jöttem, mesterségem címere: ZenekritikuS

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 27. vasárnap, 11:00


Sok nevetés, humor, lehetetlen improvizációs helyzetek, virtuóz megoldások és sok jó zene: hazánk legnépszerűbb jazz-zenekara, a Modern Art Orchestra és az improvizáció egyik legtapasztaltabb színházi képviselője, Kálloy Molnár Péter közös szórakoztató családi műsort mutatnak be a BMC-ben. Az Amerikából jöttem a színház és humor erejével hozza közelebb a jazz műfaját a jövő zenehallgató közönségéhez. Emellett természetesen még az sem kizárt, hogy a gyerekeket elkísérő szülők is jól szórakoznak majd... Kálloy Molnár Péter alkalomról alkalomra újabb és újabb szerepbe bújik, amely a show business egy-egy igazán jellemző karaktere lesz. A játékos történések mind a nagyzenekarral, mind a közönséggel kölcsönhatásban alakulnak majd. A műsor második felében a zenekar az aktuális témához kapcsolódó darabokból válogatott koncerttel zárja az előadást.

Közreműködik:
  • Modern Art Orchestra
  • Művészeti vezető: Fekete-Kovács Kornél
  • Kálloy Molnár Péter

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

zenés átirat két részben

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!