Program


A manóvizsga

A manóvizsga

Donizetti - Németh Virág: A manóvizsga
Mese zenével

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 25. csütörtök, 15:00

Legújabb, kicsiknek szánt bemutatónk az ’És közben szól a dal…’ című nagysikerű operánkhoz hasonlóan egy varázslatos univerzumba kalauzolja közönségét. Ez az univerzum pedig nem más, mint a klasszikus operák világa, sajátos, kortárs csavarral megtoldva. A gyerekek ezúttal Donizetti dallamaival ismerkedhetnek meg – és tehetik mindezt észrevétlenül, számukra is élvezhető, szerethető köntösbe csomagolva. Előadásunk ügyesen ötvözi a klasszikus és a modern stílust, ezzel is bizonyítva, hogy a régi és az új szépen megfér egymás mellett, sőt, olyan egységet alkot, mellyel egyformán megszólítható kicsi és nagy, fiatal és idős – egyszóval igazi színházi élmény születik.

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!