Program


A mai lecke

A mai lecke

Angol nyelven magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 27. vasárnap, 18:00

„Robert tanította a gyerekeket, és nem csak a tananyagot adta le nekik, hanem a saját kultúráját is továbbadta, új nézőpontot mutatott és más megoldásokat a problémákra. Mivel Robert nem a városban lakott, nem tudta, mi minden kavarog a felszín alatt, ami befolyásolhatja a munkáját és az oktatásba vetett hitét...”

Történet egy fiatal, a gyerekek körében népszerű, nagy munkabírású és lelkiismeretes traveller pedagógusról, aki felemeli a hangját egy diszkriminatív helyzetben. Mihez kezdjen egy traveller tanár, akit a látszólag toleráns iskolavezetés el akar hallgattatni?

író/előadó: Richard R. O’Neill

Az előadás után közönségtalálkozó az alkotóval.

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!