Program


A király és a szűz

A király és a szűz

Kétszereplős ősbemutatóra készül a Békéscsabai Jókai Színház. A Király és a szűz című történelmi játékot június 16-án láthatja először a színházkedvelő közönség.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 16. szombat, 20:30

A Király és a szűz című darabnak a történelmi szálon túl az apa-lánya viszony az egyik központi gondolata. A hatszáz évvel ezelőtt játszódó történet IV. Béláról és a tatárok elöli szökéséről szól.  A menekülést a király lánya is megnehezíti.

A rendező szerint a néző párhuzamot vonhat a történelem és a mai viszonyok közt. Anna makacssága és szentélete, valamint okos hadi és politikai nézetei miatt rá tudja venni apját arra, hogy elálljon a kiutat jelentő érdekházasságtól.
A kriptában játszódó jelentek miatt a darabot elsősorban templomi környezetbe tervezték. Békéscsabán azonban szabadterén, a TeÁtriumban láthatja majd a közönség. Az előadást később Budapestre is elviszik.

Rendező: Pozsgai Zsolt

Anna............Nádra Kitti 
IV. Béla........Csomós Lajos

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!