Program


A két Lotti
2

A két Lotti

ERICH KÄSTNER: A KÉT LOTTI
A Budaörsi Latinovits Színház és a Múzsák Társulat közös előadása.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 6. csütörtök, 15:00

Lotte és Luise a nyári táborban találkoznak először.

Rögtön feltűnik nekik és mindenki másnak is, hogy mennyire hasonlítanak egymásra. Mintha ikrek volnának, annyira. Összedugják a fejüket, hogy a hasonlóság rejtélyét megfejtsék, így kiderül számukra, hogy valóban ikrek, csak szüleik – kényszerű korai válásukkor – megosztoztak rajtuk. Akkor ők még csecsemők voltak.

Most azonban nagylányok már: tudják, mi a teendő, hogy a felnőttek ballépését helyrebillentsék. A terv vakmerő, de ők is azok – nekivágnak tehát a nagy kalandnak, mert jobban tudják, mint szüleik tudták, hogy mi a legfontosabb egy gyereknek, illetve kettőnek. És egy felnőttnek, illetve kettőnek. Illetve mindnyájunknak.

Gyerekek a táborban:

CZIRÁKI ESZTER, ECSEKI ZSÓFIA, HADHÁZY LILLA, HADHÁZY LOLA, HARMATH ESZTER, KISS EMMA RÓZA, LACZKÓ MILLA, MÁK VIRÁG, MÁRTON ENIKŐ, SOLYMOSI JÚLIA

Színpadra alkalmazta: HENNING BOCK, JÜRGEN POPIG

Erich Kästner örököseinek az engedélyét a Verlag für Kindertheater Weitendorf GmbH (Hamburg) és a Hofra Kft. (www.hofra.hu) közvetítette.

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!