Program


Szenvedélyem: az opera - Ókovács Szilveszter - Matinékoncertek

Szenvedélyem: az opera - Ókovács Szilveszter - Matinékoncertek

A Matinékoncertek 2016 őszén induló sorozatában a művészeti élet ismert szereplői tesznek személyes zenés vallomást arról a szenvedélyről, amely saját műfajukhoz, a zene általuk művelt területéhez fűzi őket.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. január 15. vasárnap, 11:00

Nem titkolt szándékuk, hogy a közönség soraiban ülő gyerekeket és felnőtteket is minél inkább megérinti mindaz, amiről e találkozások alkalmával beszélnek, amihez ők maguk szenvedélyesen kötődnek.

Az előadás előtt 9.45-10.30 óráig Ráhangoló címmel ingyenes zene- és drámapedagógiai foglalkozást tartunk, amelyre az előadásra jeggyel rendelkező csoportokat, illetve egyéni jelentkezőket várunk.
A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

Jelentkezni a csip@mupa.hu címen lehet, a résztvevők létszámának és életkorának megadásával, legkésőbb az előadást megelőző csütörtök éjfélig.
(A foglalkozást minimum 6 főnek tartjuk meg.)

Korosztály: 10-14 év

Rendező: Müpa

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!