Program


CSAK EGY TÁNC VOLT - Domján Edit és Szécsi Pál szerelme - Kultkikötő BEMUTATÓ

CSAK EGY TÁNC VOLT - Domján Edit és Szécsi Pál szerelme - Kultkikötő BEMUTATÓ

Domján Edit és Szécsi Pál érzékeny és érzéki, hol tinédzseresen suta, bátortalan, hol elsöprően intenzív és viharos kapcsolata évtizedek óta foglalkoztatja az embereket.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 1. péntek, 20:30

A csodálatos színésznő és korának legnépszerűbb énekese külön-külön is rendkívüli személyiségek voltak, amikor pedig - ha csak rövid időre is – összekötötték az életüket, egy ország szurkolt nekik, mint a ’70-es évek álompárjának. Ösztönös kíváncsisággal fordulunk a különleges emberek, a szó legnemesebb értelmében vett Művészek magánélete felé. Talán úgy érezzük, hogy az ő kapcsolatuk picit a saját életünket tükrözi vissza, de sajátos fénytörésben, a hétköznapokhoz képest megemelve, megnemesítve. Pedig Domján Edit és Szécsi Pál ugyanúgy élték meg a kapcsolat minden szépségét és keservét, mint bármelyikünk; ugyanannyi vággyal, szenvedéllyel, boldogsággal és kétellyel, féltékenységgel, emésztő indulattal… Nekik is megvoltak a maguk kis szerelmi szokásai, tárgyai; a kedvenc virág, a csak egymás közt használt szófordulatok, összekacsintós tréfák, vagy épp a közös törzshelyek, ahol el-össze lehet bújni. 

Szerelmük rítusai tehát mindannyiunk számára ismerősek. Kapcsolatuk mégsem volt hétköznapi, s aztán a sorsuk is hasonlóan tragikusan alakult.

Domján Edit és Szécsi Pál szerelmét most egy különleges, zenés előadásban láthatjuk – a legismertebb slágerekkel, magyarországi ősbemutatón!  

Játsszák: Tornyi Ildikó, Kisari Zalán

Zongorán kísér: Furák Péter
Tangóharmonikán kísér: Berec Péter

Dramaturg: Deres Péter
Rendezőasszisztens: Nagy Viktória
Rendező: Hajdú László

--

Jegyárak: Normál jegy: 3.500 Ft | Támogatói jegy: 5.000 Ft

Online már OTP és MKB SZÉP-kártyával is megválthatja jegyét előadásainkra! 2022. május 31-ig 500 Ft online elővételi kedvezmény jár a normál szektorba szóló jegyek árából.

Ajánlatunk


Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família minden tagjának.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Nem titok, hogy Snétberger Ferenc, a 2024/25-ös évad művésze legkedvesebb zenészpartnerei közé tartozik Anders Jormin svéd bőgős és Joey Baron amerikai dobos.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!