Program


Auer Fesztivál - Veszprém - BARÁTI KRISTÓF ÉS WÜRTZ KLÁRA SZONÁTAESTJE

Auer Fesztivál - Veszprém - BARÁTI KRISTÓF ÉS WÜRTZ KLÁRA SZONÁTAESTJE

BEETHOVEN: a-moll hegedű-, zongoraszonáta, No. 4, op. 23
BRAHMS: Á-dúr hegedű-, zongoraszonáta, No. 2, op. 100
FRANCK: Á-dúr hegedű-, zongoraszonáta, FW 8

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 7. szombat, 20:00

Baráti Kristóf és Würtz Klára szonátaestje
Auer Fesztivál – Veszprém

Egy véletlen zenei találkozás szülte, s azóta számtalan gyönyörű cd, és közös hangverseny fémjelzi Baráti Kristóf és Würtz Klára évek óta tartó együttműködését. Mire is van szükség ahhoz, hogy két művész megtalálja a közös hangot úgy, hogy eközben saját egyéniségét is megtartva tudjon jelen lenni a pódiumon? Hasonló zenei gondolkodás, hasonló zenei neveltetés, egymás gondolatai iránti különleges érzékenység, és sorolhatnánk még tovább, de nem biztos, hogy pontosan le tudnánk írni a szükséges feltételeket. Talán nem is kell, hogy mindent megmagyarázzunk, elég beülni e két művész hangversenyére, és megtapasztalhatjuk, milyen harmonikus, egymást támogató légkörben formálódnak fülünk hallatára ezek a remekművek.

Baráti Kristóf ma a világ élvonalába tartozó, egyik legkeresettebb hegedűművész, a legkiválóbb karmesterekkel és zenekarokkal lép fel a világ meghatározó hangversenypódiumain, a chicagoi Stradivari Társaság jóvoltából pedig az 1703-ban készített „Lady Harmsworth” Stradivari hegedűn játszik.
Würtz Klára – Kocsis Zoltán szavaival élve – igazi pódiumjelenség, s ezt Európától Japánig, Amerikáig megtapasztalhatja a közönség. Szólistaként és kamarazenészként is jelentős fesztiválok és koncertsorozatok meghívottja, lemezei a legrangosabb fórumokon kapnak méltatást.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!