Program


Thuróczy Katalin - Arany Tamás: Keszekusza varázspálcája

Thuróczy Katalin - Arany Tamás: Keszekusza varázspálcája

Zenés, interaktív öko - mesejáték, - hirdeti a darab műfaját a szerző. A meghatározás első két szavával nincs is semmi gond. A meglepő szófordulat az öko - mesejáték, melyre a rendezői koncepció épül, innen kell elindulnunk, hogy az előadás lényegét megértsük.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 18. vasárnap, 16:00

Thuróczy Katalin - Arany Tamás: Keszekusza varázspálcája

Zenés, interaktív öko - mesejáték, - hirdeti a darab műfaját a szerző. A meghatározás első két szavával nincs is semmi gond. A meglepő szófordulat az öko - mesejáték, melyre a rendezői koncepció épül, innen kell elindulnunk, hogy az előadás lényegét megértsük. A két főszereplő kivételével valamennyi alak több szerepet játszik, mint ahogy a gyerekek is aktív szereplőivé válnak az előadásnak sorsolás, jelentkezés útján, könnyen megjegyezhető pár szavas szerepekkel. Közben a darab történetén végighaladva minden alkalommal vigyázniuk kell, hogy részvételük, játékuk, döntéseik ne mondjanak ellent a természet törvényeinek, különben "nem érkezik meg a tavasz" s felborul a természet rendje. Tekintettel kell legyenek a környezet megóvására, az igazság megőrzésére és a becsületességre egyaránt. Ha valahol vétenek, akkor egy kijelző máris megmutatja, hogy kezd felborulni a természet rendje, a felnőtt szereplők pedig azonnal visszaterelik kérdéseikkel, tanácsaikkal őket a helyes útra.

Szereplők:
Keszekusza: Várfi Sándor
Teszetosza: Arany Tamás
Pillangó: Bednai Natália
Katicabogár: Hűvösvölgyi Ildikó/ Szilvási Judit
Hangya, Százlábú: Hompok Tamás/ Kósa Dénes
Stáb:
Rendezte: Gellért Péter
Író: Thuróczy Katalin
Zeneszerző: Arany Tamás
Jelmez: Kiszely Melinda

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!