Program


Cziffra Fesztivál - Bárest: Hot Jazz Band, Sárközy Lajos és zenekara
2

Cziffra Fesztivál - Bárest: Hot Jazz Band, Sárközy Lajos és zenekara

A Hot Jazz Band és A Hot Jazz Band találkozása, összjátéka különleges élményt kínál a koncerten, ahol a sziporkázóan szellemes Bősze Ádám egyedi stílusú műsorvezetése emeli az est fényét.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 16. péntek, 19:30

CZIFFRA FESZTIVÁL
BÁREST
HOT JAZZ BAND, SÁRKÖZY LAJOS ÉS ZENEKARA

Cziffra György élete során évekig játszott bárokban, lokálokban, elsősorban anyagi kényszerből, de visszaemlékezései alapján elmondhatjuk, hogy mégis nagy élvezettel és legendás technikával. Ezekben a bárzongorista években tökélyre fejlesztett improvizációs készsége a későbbiekben a koncertpódiumon is legfőbb ismertetőjegye maradt. Így kapcsolódik a Bárest koncepciója Cziffrához, amelynek fellépői ezúttal is két zenei világot hoznak össze.

Az egyik a húszas-negyvenes évek amerikai, hagyományos jazz improvizatív, jazz-zenekari miliője, a másik a cigányzenekarok és virtuóz prímásaik hagyománya. A Hot Jazz Band előbbit, a zenészcsalád hetedik generációját képviselő Sárközy Lajos és számos díjat elnyerő formációja utóbbit eleveníti fel a MOMKult korabeli lokállá alakított Színháztermében. Kettejük találkozása, összjátéka különleges élményt kínál a koncerten, ahol a sziporkázóan szellemes Bősze Ádám egyedi stílusú műsorvezetése emeli az est fényét.

Támogató: Miniszterelnökség, Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.
Kiemelt szponzor MVM

Ajánlatunk


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!