Program


Makra Viktória: Héttörpe

Makra Viktória: Héttörpe

A Héttörpe mélységesen mély fájdalommal és megrendüléssel, magán kívül tudatja, hogy Hófehérkének bőre fehér volt, mint a hó, haja fekete volt, mint az ében, szája vörös volt, mint a vér. A ravatal a Kőrösy József utca 17-ben lesz.
Várunk minden családtagot, rokont, jó és rossz ismerőst.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 24. csütörtök, 19:00

A Héttörpe deformált, groteszk, fájdalmas és gyönyörű testekbe bújik. Ők a kiválasztottak és a kitaszítottak. A Héttörpe testesíti meg emberi létezésünk zsigeri megnyilvánulásait, amelyeket mindannyian magunkban hordozunk, ám a nyílt utcán, munkahelyen, a hétköznapokban nem szívesen mutatnánk meg, inkább elrejtjük õket. Ők a társadalomból kirekesztettek, a “szentségtelenek”, az eltorzítottak, “Isten kis hibái”.  Ez a tragédia. De hogy lesz ebből komédia? Van, amit nem illik kiparodizálni. Vagy mégis? 

Előadók-Alkotók: Boros Ádám, György Zoltán Dávid, Kapitány Dorottya, Kemény Rozália, Szabó Veronika, Várnai Balázs
Rendező: Makra Viktória
Bábtervező: Remsey Dávid
Zeneszerző: Várnai Balázs
Fénytervező: Dézsi Kata
Jelmez- és díszlettervező: Misku Dóra
Hang: Csernovszky Márton
Dramaturg: Kovács Blanka
Produkciós asszisztens: Balogh Zsuzsanna

Támogatók: Budapest Főváros Önkormányzata, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Füge Produkció, Staféta, , NKA

Az alkotóról /A rendezőről
Makra Viktória szabadúszó színész, bábszínész, rendező. 2013-ban végzett a Színház-és Filmművészeti egyetem színművész- bábszínész szakirányán. 7 éve tartó szabadúszása alatt rendkívül sok helyzetben, helyen kipróbálta már magát. Alapító tagja a Ledpuppets fény-bábszínháznak. A MU Színházban jelenleg a Queendom című előadásban látható, rendezőként a Dino coming out-ot jegyzi ugyanitt. Előadásait, gondolkodásmódját erős formai nyelv, a bábok újraértelmezett használata jellemzi. Gyakori témája az állat és ember közötti kapcsolat, keresi az átjárhatóságot eközött a - látszólag - két világ között. Rendszeresen tanít tárgyanimációt, kontakt improvizációt és színészmesterséget.

A produkció a Budapest Főváros Önkormányzata által meghirdetett Staféta program keretében valósult meg.

Támogatók: Budapest Főváros Önkormányzata, Staféta, Füge Produkció

Ajánlatunk


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!